Camera-inspectie

Voor camera inspectie rekent u op een vakman. Ontstopping Direct zorgt voor een professioneel uitgevoerd camera onderzoek van uw riolering, afvoer of leidingen. Aan een scherpe prijs natuurlijk.

Met behulp van camera inspectie brengen we uw riolering in kaart. Dankzij een grondig camera onderzoek van uw riolering, afvoer en leidingen kunnen we de precieze oorzaak van uw probleem achterhalen.

Het inspecteren van afvoerleidingen is een taak die enkel door een professional kan uitgevoerd worden. Elke servicewagen van Ontstopping Direct is uitgerust met een professioneel camera-inspectie systeem. Op deze manier helpen wij al talloze klanten geholpen.  Sommigen van onze klanten zijn ten einde raad omdat ze ervan overtuigd zijn dat hun vloer, muur of oprit volledig opengebroken moet worden. Niets is echter minder waar. Camera inspectie biedt de oplossing!

Het camera-inspectie systeem van Ontstopping Direct voldoet aan alle eisen om elk type leidingen te kunnen inspecteren. De experts van Ontstopping Direct beschikken over de juiste tools om het probleem te lokaliseren en te verhelpen.

Wenst u een gedetailleerd eindrapport na de camera inspectie? Op aanvraag bezorgen wij u, na het camera onderzoek, een gedetailleerd eindrapport waarin wij voor de belanghebbenden alle gevonden schadepunten toelichten.

Bel Ontstopping Direct nu of maak gebruik van onze chatfunctie om onmiddellijk een voorstel te bekomen voor de renovatie van uw leidingen.

U kan beroep doen op de ervaren vakmensen van Ontstopping Direct in heel Vlaanderen. Voor een professioneel uitgevoerd camera onderzoek staan onze vakmensen altijd voor u klaar.

Wij zijn werkzaam in:

Bel ons nu voor meer info