Ontkalking

Ontstopping Direct is de referentie voor ontkalking. We bieden jarenlange ervaring en diepgaande expertise voor het ontkalken van leidingen, afvoerbuizen, gootsteen of bad. Urinesteen laten verwijderen uit uw toilet? Reken op Ontstopping Direct!

Het ontkalken van uw leidingen, afvoer of toilet is een job die u zelf kan uitvoeren. Toch zal u merken dat de kalkvorming in vele gevallen snel terug keert. Bij zwaardere kalkvorming rekent u best op een expert in ontkalking. Ontstopping Direct biedt jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis voor het ontkalken van leidingen of afvoerbuizen. Ook voor het verwijderen van urinesteen uit uw toilet kan u rekenen op het vakmanschap van Ontstopping Direct.

Reken op een expert in ontkalking

Wanneer u uw leidingen niet op tijd laat ontkalken, zal dat leiden tot een verminderde doorstroming en uiteindelijk zware verstoppingen. Schakel daarom tijdig een expert in ontkalking in en verleng de levensduur van uw leidingen. Wilt u preventief uw leidingen of afvoer laten ontkalken?

Wanneer u kiest voor een expert in ontkalking als Ontstopping Direct bent u er zeker van dat uw leidingen in topvorm zijn. Ontstopping Direct maakt gebruik van gecertificeerde industriële ontkalkingsproducten die niet allemaal vrij in de handel te verkrijgen zijn.

Laat nu preventief uw leidingen ontkalken door de experts van Ontstopping Direct en voorkom verstoppingen. Wij ontkalken ook uw afvoer, afvoerleidingen, gootsteen, bad, doucheputje of toilet zonder uw leidingen en sanitair meubilair te beschadigen.

Ontstopping Direct is de referentie voor ontkalking in Vlaanderen. Er bevindt zich steeds een expert in uw buurt.

Wij zijn werkzaam in:

Bel ons nu voor meer info