Geurhinder opsporen

Geurhinder opsporen in huis? De oorzaak is niet altijd duidelijk. Vertrouw op de vakmensen van Ontstopping Direct!

Heeft u last van geurhinder? Een onaangename rioollucht in uw huis? De oorzaken zijn vaak moeilijk te achterhalen. Komt de geurhinder voort uit uw toilet? De septische put? Of misschien uit de afvoerleidingen? Als u een snelle en vooral blijvende oplossing zoekt, rekent u best op een expert.

De plaats van het probleem maakt zich op deze manier onmiddellijk zichtbaar. Hierna kunnen wij doeltreffend, proper & efficiënt het probleem voor u oplossen, zonder dat hiervoor grote slijp-, kap- of boorwerken nodig zullen zijn.

Geurhinder opsporen.
Een job voor een expert

De vakmensen van Ontstopping Direct komen bij u thuis om de oorzaak van uw geurhinder te lokaliseren. Voor het opsporen van de oorzaak van de geurhinder gebruiken we een reukdetectie-toestel dat onschadelijke rook door uw riool of afvoersysteem pompt. De ontsnappende rook duidt de locatie van uw probleem aan.

Nu de oorzaak van uw geurhinder duidelijk is, kunnen we u een doeltreffende oplossing voorstellen. We kunnen uw leidingen of afvoerbuizen herstellen zonder dat we moeten breken. Zo vermijden we extra kosten voor grote slijp-, kap- en boorwerken wat u uiteraard zal voelen in uw portemonnee.

Heeft u last van geurhinder in huis en wilt u de oorzaak laten opsporen? Reken op de jarenlange ervaring van Ontstopping Direct voor een propere en efficiënte oplossing.

Wij zijn werkzaam in:

Bel ons nu voor meer info