Riolering ontstoppen

Heeft u last van een verstopping in uw riolering? Reken dan op ontstoppingsdienst ontstopping Direct. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de beste kennis in het ontstoppen van uw riolering.

Een verstopping van uw riolering is heel erg vervelend. Omdat uw riool zijn afval niet meer kwijt kan blijft dit onder of vlakbij uw huis hangen. Zo raakt uw riolering na verloop van tijd compleet verstopt. U krijgt ook te maken met een geuroverlast. Een riolering verstopping moet snel opgelost worden. Hiervoor kan u rekenen op Ontstopping direct. Reken op de vakmensen van onze ontstoppingsdienst.

oorzaken van een riool verstopping

Het aantal riool verstoppingen komt vaak door het doorspoelen van vaste stoffen. Denkt u hierbij aan het volgende:
  • Babydoekjes
  • Stof en textiel
  • Plastic
  • Maandverband/ tampons
  • Veel wc-papier in een keer
Niet alleen bovenste vaste stoffen kunnen voor problemen zorgen. Ook vet en olie horen niet thuis in uw riool. Vooral maandverband en vet zijn de grootste boosdoeners van een uiteindelijke verstopping van het riool.

Ontstoppingsdienst voor uw rioleringswerken

Onze ontstoppingsdienst voert rioleringswerken en camera inspectie uit in en rond uw riolering. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn dus meer dan alleen het ontstoppen van uw riolering. Wilt u weten wat de kosten zijn om uw riolering te onderzoeken of uw verstopping te verhelpen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontvang de prijs binnen enkele dagen.

Rioolcamera inspectie

Een rioolcamera inspectie is een moderne onderzoeksmethode waarbij met een geavanceerde camera de binnenkant van een riolering bekeken kan worden. Deze is vooral nuttig als er sprake is van een zware riool verstopping. Om erachter te kunnen komen wat de oorzaak van uw riool verstopping is maken we gebruik van een rioolcamera. De beelden van de rioolcamera inspectie kunnen dan gebruikt worden om te bekijken wat het probleem is.

Bel ons nu voor meer info